Osmo Genius Kit

Tootekood: 901-00013

Toote nimetus: Osmo Genius Kit

  • Laos olev kaup kätte 1-3 tööpäevaga.
    Transport pakiautomaati 3.90€.
    Sama päeva kuller E-L Tallinnas ja Tartus. Esita tellimus tööpäeval enne kella 13.00 ja saad laos oleva kauba kätte samal päeval. Kulleri hind 8.90€.
  • Apple tagasiost - vaheta vana seade uueks.
    Too oma kasutatud, kuid töötav, tahvelarvuti, telefon või arvuti meie salongi ja anname sulle uue iPadi, iPhone'i või Macbooki hinnast Sinu vana seadme väärtuses allahindlust. Tagasiostu soodustus laieneb uutele seadmetele, lisatarvikutele, hoolduse teenustele ja koolitustele. Vaata oma seadme väärtust

Osmo Genius Kit

Tootekood: 901-00013

  • Tootehind
    129,90 €
  • Osmo Genius Kit on interaktiivne õppekomplekt, mis on loodud 6- kuni 10-aastastele lastele. See ühendab füüsilise mängu digitaalsete rakendustega, et arendada loovust, probleemilahendusoskusi ja kriitilist mõtlemist. Komplekt sisaldab alust sinu iPadi või Fire tahvelarvuti jaoks ning hulka mänge ja tegevusi erinevatel teemadel nagu matemaatika, õigekiri, joonistamine ja probleemilahendus. Osmo Genius Kit võimaldab lastel osaleda praktilises õppimiskogemuses. Lapsed saavad korraldada käegakatsutavaid pusletükke, ehitada struktuure, joonistada ja suhelda virtuaalses maailmas ekraanil. Komplekt kasutab unikaalset Reflective AI tehnoloogiat, mis võimaldab seadme kaameral jälgida lapse liigutusi ja tegevusi reaalajas. Osmo Genius Kit soodustab aktiivset õppimist ja pakub personaalset hariduskogemust. Mida rohkem lapsed mängudes ja väljakutsetes edasi liiguvad, seda kohandub raskustase nende oskustasemega, tagades kaasahaarava ja stimuleeriva õppimisteekonna. Tähelepanu! Sisaldab väikesi osi. Ei sobi alla 3-aastastele.