Logitech MX Master 3S For Mac - Space Gray

Tootekood: 910-006571

Toote nimetus: Logitech MX Master 3S For Mac - Space Gray

  • Laos olev kaup kätte 1-3 tööpäevaga.
    Transport pakiautomaati 3.90€.
    Sama päeva kuller E-L Tallinnas ja Tartus. Esita tellimus tööpäeval enne kella 13.00 ja saad laos oleva kauba kätte samal päeval. Kulleri hind 8.90€.
  • Apple tagasiost - vaheta vana seade uueks.
    Too oma kasutatud, kuid töötav, tahvelarvuti, telefon või arvuti meie salongi ja anname sulle uue iPadi, iPhone'i või Macbooki hinnast Sinu vana seadme väärtuses allahindlust. Tagasiostu soodustus laieneb uutele seadmetele, lisatarvikutele, hoolduse teenustele ja koolitustele. Vaata oma seadme väärtust

Logitech MX Master 3S For Mac - Space Gray

Tootekood: 910-006571

  • Tootehind
    139,00 €
  • IKOON. REMASTERDATUD MACILE.

    Tutvuge MX Master 3S for Mac - ikooniline hiir remasterdatuna. Ühildub macOS-i, iPadOS-i ja on sujuvalt integreeritud Apple'i ökosüsteemi jõudluse tagamiseks, Macist inspireeritud värvide, Quiet Clicks'i ja 8K DPI track-on-glass sensoriga.

    TÄPSUS PIKSLILE TÄPSELT 8K DPI JÄLGIMISEGA

    MX Master 3S for Mac on varustatud meie kõige täpsema sensoriga, mis tagab järgmise põlvkonna täpsuse ja reageerimisvõime.

    Töötage suure eraldusvõimega monitoridel pikslitäpse 8000 DPI optilise sensoriga, mis jälgib praktiliselt kõikjal - isegi klaasil. Reguleerige jälgimistundlikkust Logi Options+-s ja seadistage see oma eelistuste järgi.

    KERIMINE 1000 RIDA SEKUNDIS

    MagSpeed elektromagnetiline kerimine on piisavalt täpne, et peatada pikslile ja piisavalt kiire, et kerida 1000 rida sekundis. Oh, ja see on peaaegu hääletu. 

    Ratta töödeldud teras annab sellele esmaklassilise tuntavuse ja piisava kaalu, et pakkuda dünaamilist inertsust, mida tunnete - kuid ei kuule.

    Lisateave