Logitech MX Keys S (Graphite) - SWE

Tootekood: 920-011581

Toote nimetus: Logitech MX Keys S (Graphite) - SWE

  • Laos olev kaup kätte 1-3 tööpäevaga.
    Transport pakiautomaati 3.90€.
    Sama päeva kuller E-L Tallinnas ja Tartus. Esita tellimus tööpäeval enne kella 13.00 ja saad laos oleva kauba kätte samal päeval. Kulleri hind 8.90€.
  • Apple tagasiost - vaheta vana seade uueks.
    Too oma kasutatud, kuid töötav, tahvelarvuti, telefon või arvuti meie salongi ja anname sulle uue iPadi, iPhone'i või Macbooki hinnast Sinu vana seadme väärtuses allahindlust. Tagasiostu soodustus laieneb uutele seadmetele, lisatarvikutele, hoolduse teenustele ja koolitustele. Vaata oma seadme väärtust

Logitech MX Keys S (Graphite) - SWE

Tootekood: 920-011581

  • Tootehind
    149,00 €
  • KIIRE SUJUV TÄPNE TRÜKKIMINE

    Kirjutage kindlalt ja kiirelt, sest teie sõrmeotstele kohandatud sfääriliselt kujundatud klahvid vähendavad valesti kirjutamise võimalust, samal ajal kui klahvide suurem stabiilsus vähendab müra.

    NUTIKAS VALGUSTUS ON TEHTUD NUTIKAMAKS

    Taustavalgustusega klahvid süttivad, kui teie käed lähenevad klaviatuurile, ning helendavad või tuhmuvad automaatselt vastavalt keskkonnale. MX Keys S taustavalgustuse kestuse ja heleduse reguleerimine Logi Options+'s.

    AUTOMATISEERIDA KORDUVAID ÜLESANDEID

    Logi Options+ rakenduse Smart Actions võimaldab teil jätta korduvad toimingud vahele, automatiseerides mitu ülesannet ühe klahvivajutusega.

    ERGONOOMILINE DISAIN

    Madalprofiilne disain & optimaalne nurk loomuliku randmeasendi jaoks, tagab vaevata täpsuse ja pikemaajalise kirjutamismugavuse.

    MULTI-DEVICE MULTI OS

    Liigutage hõlpsasti kuni 3 seadme vahel ühe nupuvajutusega. Ühildub Windows, macOS, ChromeOS, Linux, iPadOS.

    USB-C KIIRLAADIMINE

    Jääb täislaadimisega kuni 10 päevaks või kuni 5 kuuks (taustavalgustus välja lülitatud). Laadige kaasasoleva USB-C laadimiskaabli abil töö ajal.