Logitech MX Keys Mini (Graphite) - SWE

Tootekood: 920-010492

Toote nimetus: Logitech MX Keys Mini (Graphite) - SWE

  • Laos olev kaup kätte 1-3 tööpäevaga.
    Transport pakiautomaati 3.90€.
    Sama päeva kuller E-L Tallinnas ja Tartus. Esita tellimus tööpäeval enne kella 13.00 ja saad laos oleva kauba kätte samal päeval. Kulleri hind 8.90€.
  • Apple tagasiost - vaheta vana seade uueks.
    Too oma kasutatud, kuid töötav, tahvelarvuti, telefon või arvuti meie salongi ja anname sulle uue iPadi, iPhone'i või Macbooki hinnast Sinu vana seadme väärtuses allahindlust. Tagasiostu soodustus laieneb uutele seadmetele, lisatarvikutele, hoolduse teenustele ja koolitustele. Vaata oma seadme väärtust

Logitech MX Keys Mini (Graphite) - SWE

Tootekood: 920-010492

  • Tootehind
    139,00 €
  • KIIRE SUJUV TÄPNE TRÜKKIMINE

    Kirjutage täpselt ja kiirelt, sest teie sõrmeotstele kohandatud sfääriliselt kujundatud klahvid vähendavad valesti kirjutamise võimalust, samal ajal kui klahvide suurem stabiilsus vähendab müra.

    EMOJIDE, DIKTEERIMISE JA MIKROFONI VAIGISTAMISE KLAHVIDE KASUTUSELEVÕTT

    Nutikamad Fn-klahvid võimaldavad nüüd saata emojisid, lülitada mikrofoni vaigistamiseks ja vaigistamise tühistamiseks ning aktiveerida dikteerimise funktsioon.

    MINI SUURUS, TOHUTU MUGAVUS

    Minimalistlik disain toob teie õlad paremasse asendisse ja võimaldab paigutada hiire klaviatuurile lähemale - see tagab parema kehahoiaku ja parema ergonoomika.

    NUTIKAS VALGUSTUS. NON-STOP JÕUDLUS.

    Taustavalgustusega klahvid süttivad, kui teie käed lähenevad klaviatuurile, ja helendavad või hämarduvad automaatselt vastavalt teie ümbrusele. Rohkem taustavalgustuse kohandusi on saadaval Logi Options+-s.

    TEE ROHKEM LOGI OPTIONS+ ABIL

    MX Keys Mini järgib teie Flow-tehnoloogiat võimaldavat MX Anywhere 3S või MX Master 3S, nii et saate Logi Options+ abil töötada kõigis seadmetes ja operatsioonisüsteemides.  Rakendus võimaldab teil ka muuta Fn-klahvi funktsioone, kohandada taustavalgustust, määrata rakenduspõhiseid profiile ja Smart Actions otseteid, et optimeerida peaaegu kõiki töövooge.

    USB-C KIIRLAADIMINE

    MX Keys Mini püsib täislaadimisega kuni 10 päeva - või kuni 5 kuud, kui taustvalgustus on välja lülitatud. Laadige kaasasoleva USB-C laadimiskaabli abil töö ajal.