Osmo Proflector for iPad - Standalone

Tootekood: 904-00022

Toote nimetus: Osmo Proflector for iPad - Standalone

  • Laos olev kaup kätte 1-3 tööpäevaga.
    Transport pakiautomaati 3.90€.
    Sama päeva kuller E-L Tallinnas ja Tartus. Esita tellimus tööpäeval enne kella 13.00 ja saad laos oleva kauba kätte samal päeval. Kulleri hind 8.90€.
  • Apple tagasiost - vaheta vana seade uueks.
    Too oma kasutatud, kuid töötav, tahvelarvuti, telefon või arvuti meie salongi ja anname sulle uue iPadi, iPhone'i või Macbooki hinnast Sinu vana seadme väärtuses allahindlust. Tagasiostu soodustus laieneb uutele seadmetele, lisatarvikutele, hoolduse teenustele ja koolitustele. Vaata oma seadme väärtust

Osmo Proflector for iPad - Standalone

Tootekood: 904-00022

  • Tootehind
    19,90 €
  • Et sukelduda Osmo universumisse, tee oma Osmo mängud ja alus ühilduvaks kõigi iPad Pro ja iPad Air mudelitega. Me teame, et lapsed õpivad tegutsedes, seega kasutab iga mäng füüsilist tegevust. Osmo näeb ja reageerib igale reaalsele liigutusele. Osmo mängud toovad lapse loova kujutlusvõime ellu käeshoitavate osadega, mis suhtlevad iPadi ja Osmo alusega (mängimiseks pole vaja WiFi-ühendust). Osmo alus iPadi jaoks on mängimiseks vajalik ja seda ei saadeta koos Osmo alusega iPadi jaoks. Heaks kiidetud vanemate ja õpetajate poolt üle maailma, kasutusel üle 31 000 klassiruumis.