Smart Deal – nutikas viis uue Apple’i seadme omamiseks.

Tehnika areneb päevadega ja soov oma seade uuema vastu välja vahetada tekib pea iga aasta. Nüüd on tänu Smart Deal täisteenusrendi teenusele võimalik rentida endale meelepärane Apple’i seade ning vahetada see rendiperioodi lõpus mugavalt ja kiirelt uuema mudeli vastu. 

Smart Deal on nutikas ja keskkonnasõbralik viis erinevate Apple’i seadmete kasutamiseks ning annab kliendile võimaluse säästa kuumaksete pealt kuni 30% võrreldes tavalise järelmaksuga. Inimesed vahetavad telefone keskmiselt iga kahe ja tahvelarvuteid iga kolme aasta tagant. Küll aga ei ole see eriti jätkusuutlik, kui vana seade jääb sahtlisse tolmu koguma või leiab üldse tee prügikasti. Seepärast pakub iDeal klientidele mugavat Smart Deal täisteenusrenti, mis annab võimaluse kasutada uusimaid Apple’i seadmeid ning neid iga teatud aja tagant uuendada. 

Smart Deal on lihtne, paindlik ja jätkusuutlik teenus, mis põhineb kasutusrendi põhimõttel. Ilma sissemaksuta ja tagatiseta saab valida endale sobiva Apple’i seadme, olgu selleks siis iPhone, iPad, Mac või Apple Watch. Periood võib olla vastavalt seadmele 12, 24 või 36 kuud ning klient saab mugavalt lisada kuumaksele juurde ka kindlustuse, mis tagab südamerahu seadme kasutamisperioodiks. Kuumaksed on võrreldes traditsioonilise järelmaksuga kuni 30% madalamad. Lepinguperioodi lõppedes saab klient kiirelt ja mugavalt vahetada olemasoleva seadme uue vastu. 

Smart Deal on mõeldud inimesele, kes soovivad pidada sammu kõige uuema tehnoloogiaga ning kelle südameasjaks on vähendada prügi teket ning hoida maailm puhtamana. 

Uuri Smart Deali kohta lähemalt www.ideal.ee/smart-deal-2