iDeal Academy – uus brändisaadikute programm üliõpilastele, mis muudab ülikooliaastad efektiivsemaks ja ägedamaks

Me teame, et ülikooliaastad võivad olla väljakutsuvad. Selleks, et muuta õppesessioonid kergemalt läbitavaks ning tuua ülikooliellu veelgi rohkem põnevaid projekte, lõime me täiesti uue üliõpilastele suunatud programmi – iDeal Academy.


iDeal Academy missiooniks on pakkuda üliõpilastele tuge ja tehnoloogilisi teadmisi Apple seadmete ja programmide näol. Oled hädas presentatsioonide kokkupanemisega või murrad pead, kuidas seadistada oma Mac selliselt, et see lihtsustaks su elu? iDeal Academy brändisaadikud aitavad vastata nii sellistele kui mitmetele muudele Apple’i tipptehnoloogiat puudutavatele küsimustele korraldades webinare, koolitusi, töötubasid ning üritusi ning jagades lihtsalt põnevaid Apple’i nippe, mida sa kindlasti veel ei teadnud .


iDeal Academy saab esmakordselt alguse selle aasta sügisel ning esimesel aastal otsime me brändisaadikuid kahe ülikooli üliõpilaste seast: Tartu Ülikool ja Tallinna Tehnikaülikool (TalTech). Brändisaadikul on ideaalne võimalus luua, kasvatada ja olla osa täiesti uuest kogukonnast ning arendada läbi selle oma juhtimisoskusi. Iga brändisaadik saab iDeali poolt isiklikuks õppetööks vajalikud Apple’i seadmed, spetsiaalse allahindluste paketi nii Apple’i seadmetele kui aksessuaaridele, soovituskirja CV-sse lisamiseks ning võimaluse lüüa kaasa iDeali tiimi poolt korraldatavatel üritustel ja koolitustel.


Tunned, et just Sina sobid ideaalselt iDeal Academy brändisaadikuks? Saada meile ühe minuti pikkune videotutvustus koos ideedega, miks just sina oled parim kandidaat, aadressile academy@ideal.ee hiljemalt 31.05.2024.


Täpsemalt saad programmi ja kandideerimisega tutvuda: www.ideal.ee/academy.