Osmo Super Studio Disney Princess Starter Ki

Tootekood: 901-00042

Toote nimetus: Osmo Super Studio Disney Princess Starter Ki

  • Laos olev kaup kätte 1-3 tööpäevaga.
    Transport pakiautomaati 3.90€.
    Sama päeva kuller E-L Tallinnas ja Tartus. Esita tellimus tööpäeval enne kella 13.00 ja saad laos oleva kauba kätte samal päeval. Kulleri hind 8.90€.
  • Apple tagasiost - vaheta vana seade uueks.
    Too oma kasutatud, kuid töötav, tahvelarvuti, telefon või arvuti meie salongi ja anname sulle uue iPadi, iPhone'i või Macbooki hinnast Sinu vana seadme väärtuses allahindlust. Tagasiostu soodustus laieneb uutele seadmetele, lisatarvikutele, hoolduse teenustele ja koolitustele. Vaata oma seadme väärtust

Osmo Super Studio Disney Princess Starter Ki

Tootekood: 901-00042

  • Tootehind
    49,90 €
  • Osmo Super Studio Disney Princess on lõbus ja maagiline kogemus väikestele lastele, et avastada joonistamise loovust ning luua ühendus tegelaste ja lugudega. Näita oma oskusi! Tere tulemast multikarevolutsiooni, kus lapsed õpivad joonistama ja animatsioone looma oma enda Disney saadetes – kõigi nende lemmiktegelastega! Täida leheküljed oma kujutlusvõimega Osmo Super Studio sisaldab Super Markerit, Super Sweeperit ja kõige olulisemalt Super Sketchpad'i – üle 30 leheküljega, kus saad oma loovusega mängida! Liitu oma lemmiktegelastega nende seiklustes Liitu võluva Ariel, Belle'i ja Rapuntseliga, et luua printsessile sobiv saade! Õpi joonistama, pane end pidulikult riidesse ning aita oma printsessidel mitmetes seiklustes hakkama saada! Maagiline ja kaasahaarav viis ühenduse loomiseks Arieli, Belle'i ja Rapuntseliga. Saad eksperdilt abi, joonistamistunde ja kohest tagasisidet – nii et saad kiiresti jõuda animatsioonideni! Kanna oma joonistused ekraanile ja vaata, kuidas need ellu ärkavad, seda sinu esimeses Disney animatsioonis! Sinu laps õpib visuaalset mõtlemist ja katsetamist, loovat enesekindlust ja põhioskusi joonistamises, kasutades Disney tegelasi visandite tegemiseks ja omaenda saate loomiseks. Super Studio mängud sisaldavad: Osmo alus iPadi jaoks, Super joonistuspliiats, Super joonistusplokk, Super Studio marker ja Super puhastuslapp. Tähelepanu! Sisaldab väikseid osi. Ei sobi alla 3-aastastele lastele.